lunes, 4 de abril de 2011

El juvenil del Cullera Forval Joan Matei és convocat per la Selecció Espanyola i es proclama campió d'Espanya amb la Selecció Valenciana


Gran notícia per a l'Escola de Rugby del Cullera Forval, ja que el pilier Joan Matei s'ha proclamat este cap de setmana al Camp del Riu de València campió d'Espanya amb la Selecció Valenciana Juvenil M18 i, damunt, ha sigut convocat per la Selecció Espanyola.

Joan Matei va nàixer en 1994 i porta jugant al rugby des dels onze anys. L'any passat ja es va proclamar campió d'Espanya amb la Selecció Valenciana Cadet a Gijón. En l'actualitat forma part de l'Acadèmia Nacional de Rugby, un centre de preparació per a joves talents, i estudia al Centre de Tecnificació de Cheste. El seu treball amb el Cullera Forval i la Selecció Valenciana s'ha vist recompensat amb la convocatòria per a la Selecció Espanyola de menors de 17 anys, amb la qual farà un stage organitzat per la Federació Espanyola de Rugby i la Federació Internacional dels pròxims 15 al 20 d'abril a la localitat aragonesa de Tarassona. Esta convocatòria demostra l'excel·lent treball de formació que està realitzant l'Escola de Rugby del Cullera Forval en els últims anys.

Matei ha sigut una peça important en la victòria del combinat valencià este passat cap de setmana. La Selecció Valenciana no va rebre cap assaig i s'imposà en la final a Catalunya per 7 a 3 ahir diumenge. Prèviament s'havia desfet d'Andalusia per 17 a 0 i de Castella-Lleó per 22 a 0.

Per tot això, enhorabona a Joan Matei i a seguir treballant, igual o més.