lunes, 11 de abril de 2011

Huit jugadors del Cullera Forval es proclamen campions d'Espanya sub16 amb la Selecció Valenciana

Nou èxit de l'Escola de Rugby del Cullera Forval, ja que este passat cap de setmana huit jugadors del Forval s'han proclamat a Marbella (Màlaga) campions d'Espanya cadets sub16 amb la Selecció Valenciana. Es tracta dels germans Eduard, Joan i Marc Calatayud, Fernando Criado, Cosmin Matei i Ciaran Armstrong, als quals s'han d'afegir Vicent Borràs i Michael Grau de la fusió Cullera-Tavernes en esta categoria. Tots ells han disposat de molts minuts de joc i han tingut una participació destacadíssima. El combinat valencià revalida així el títol que ja va aconseguir l'any passat a Tavernes de la Valldigna, tota una proesa ja que guanyar dos temporades seguides és molt difícil.

El Campionat s'ha caracteritzat per la tremenda igualtat i alt nivell de les seleccions, cosa que dóna més mèrit al triomf de la Selecció Valenciana, que en la jornada de dissabte es desfeia de Catalunya per 5 a 0 i de Castella-Lleó per 10 a 6, mentre que diumenge es disputà la final, on el seleccionat valencià derrotava la Selecció del País Basc pel marcador de 22 a 18. En tercera posició quedà Andalusia.

Amb esta victòria es veu clarament la progressió dels jugadors de l'Escola de Rugby del Cullera Forval en els últims anys i el gran treball realitzat per tots els estaments del club. 

Des d'ací volem assenyalar que el club està molt orgullós dels seus campions i que des de Cullera se seguien detalladament les evolucions de la Selecció Valenciana a Marbella. Enhorabona a tots i a seguir treballant.