sábado, 14 de mayo de 2011

Els equips aleví i benjamí del Cullera Forval disputen el Campionat d'Espanya este cap de setmana a Valladolid (14 i 15 de maig)



Este cap de setmana una expedició de vora 90 persones de l'Escola de Rugby del Cullera Forval (jugadors, pares i mares, entrenadors, directius i acompanyants en general) es desplaça a Valladolid, on els equips aleví (M14) i benjamí (M12) del Cullera Forval disputaran els Campionats d'Espanya, una nova gesta per al club de la Ribera del Xúquer. L'objectiu és passar-s'ho bé, acumular experiència i disputar encontres al màxim nivell davant dels rivals contra els quals no es té l'ocasió de jugar en tot l'any.

El grup s'allotjarà a Tordesillas i els encontres tindran lloc dissabte de matí i diumenge de matí. Els Campionats són organitzats pel VRAC de Valladolid. Prendran part un total de 1.6000 jugadors en cinc categories diferents.

El Cullera aleví jugarà en la primera fase contra el Majadahonda i el Castelldefells, mentre que els benjamins ho faran davant El Salvador de Valladolid i l'Arquitectura de Madrid.

Des de la Junta Directiva del Forval es valora molt positivament l'assistència a estos Campionats, ja que ajuden a créixer el club i augmentar el nivell dels jugadors.