domingo, 30 de octubre de 2011

Crònica CAU València A-Cullera Forval M16 de 29.10. Per David

Bon partit el vist en el Camp Quatre Carreres entre el potent CAU i el Cullera-Tavernes, on l'equip local ha eixit molt més "enxufat" i el seu joc s'ha adaptat millor a les inclemències climatològiques.
 
El CAU Valencia va saber aprofitar l'empanada mental en què eixiren a jugar els jugadors del Cullera-Tavernes en els 10 primers minuts, i va fer 3 assajos quan encara els jugadors nostres no estaven dins del partit.

A poc a poc entràrem en l'encontre i no aprofitàrem les poques ocasions que tinguérem en al primera part, unes per perdre la melé, altres per perdre les batalles de les obertes i altres per parlar amb l'àrbitre, cosa que no s'ha de fer mai llevat del capità. Hem d'aprendre d'estos errors i més si volem guanyar els grans equips com el CAU.
 
En la segona part es feren canvis i traguérem un poquet de caràcter. Així, tinguérem més opcions de fer assaig, però el CAU, un equip molt ben treballat tàcticament va saber jugar patejant als nostres, els quauls pagaren la inexperiència en partits tan competitius.

A última hora el partit es calfà amb l'expulsió d'un jugador de cada equip, però l'arbitre el va saber controlar perfectament. Al finalitzar, tots els jugfgadors i pares i mares es saludaren i passaren per el corredor i el tercer temps, una batalla més per poder contar.
 
En resum, el CAU va ser superior en les melés i en la conquesta de la pilota, i es un merixedor guanyador. Ara a continuar treballant i intentarem guanyar el proxim partit.
 
Moltes gràcies a tots els jugadors que vinguéreu a jugar en un dia en el que el més fàcil era quedar-se a casa. Ja sabeu el que és jugar un partit de rugby i que ploga intensament. Torne a repetir, MOLTES GRÀCIES ALS JUGADORS I ALS PARES I MARES QUE ENS ACOMPANYAREN.