miércoles, 30 de noviembre de 2011

Crònica M16 R de dissabte 26.11: CAU València B 15 Cullera Tavernes A 41. Per Juan Vicente Chornet

Bon partit dels nostres que dominaren bona part de l'encontre.

Durant la primera part el control va ser absolut, la nostra davantera treia balons amb claredat i els nostres 3/4 aconseguien trencar la defensa contrària amb relativa facilitat. Foren els nostres centres Joan i Marc els que anotaven els punts, junt amb Edu i les seues transformacions. Acabava la primera part amb el resultat de 0-26 al nostre favor. Es provaren jugades que aquesta mateixa setmana hem introduït per a tindre alternatives als xuts a pals quan estem prop d'assaig i tenim un cop de castic a favor. Això finalitzà amb marca. Només en alguns moments del joc patírem, quan l'equip contrari formava mauls que a nosaltres ens costava defendre.

Ja a la segona partit el partit va continuar amb el mateix domini dels nostres, que seguien provant coses que s'han assajat als entrenaments. Férem un assaig més, fins que la davantera va començar a notar cansament i la davantera contrària passà a dominar els rucks i fer-se amb la iniciativa del joc i entrar-nos per les ales. Faltà contundència en els placatges al no pujar en defensa amb bona coordinació, i ens feren tres assajos que no transformaren.

Encara que els nostres tingueren bona actitud en aquests difícils minuts, amb Damián en el seu comportament de no deixar de placar ni dins de la nostra zona d'assaig, i evitar una marca dels contraris, això li costà lesionar-se en un genoll i haguérem de canviar-lo per Miquel, que va complir.

També destaquem a Edu, que com sempre no deixà de buscar l'assaig en camp contrari i aconseguia en els últims minuts una marca transformada i un drop amb una tranquil·litat de geni. Conclogué el partit el nostre equip amb 41 punts a favor.