jueves, 10 de noviembre de 2011

Carta dirigida a pares i mares M12 i M10. Visita a la Vila dissabte 12 de novembre

Estimat amic/Estimada amiga:

El pròxim dissabte 12 de novembre participarem en una Trobada d'Escoles de Rugby a la Vila Joiosa. L'eixida serà en autobús des de Correus a les 8.30 h.

Les places de l'autobús són limitades i, com és natural, en primer lloc s'adjudicaran als jugadors i als entrenadors. En el cas que, com a pare i mare, estigues interessat/ada en el viatge, posa't en contacte amb nosaltres.

És recomanable que els jugadors porten dos entrepans i beguda, més el menjar que consideren oportú, ja que passarem el dia a la Vila.

Així, després de la Trobada, els xiquets podrán gaudir de castells inflables, pintures, pallassos i focs artificials. A continuació, dinarem i presenciarem el partit de l'Amlin Cup, competició europea de rugby, entre el CR La Vila i l'Agen (França). L'entrada és gratuïta només per a jugadors i entrenadors, perquè ens ha convidat el club local per participar en la Trobada. Els pares i mares pagaran 5 euros. Els interessats a acudir a l'event, que es posen en contacte també amb nosaltres, i els informarem de tot.

Una vegada finalitzat el partit, eixirem cap a Cullera, on arribarem cap a les 19.30 h aproximadament.

Ben cordialment,

David Osa Romero


Director de l'Escola de Rugby del Cullera Forval RC