martes, 29 de noviembre de 2011

Crònica Alzira Safor 25 Cullera Tavernes 40 de 26.11. Categoria M14. Per Fernando Renart

Treballada victoria dels M14 davant d'un conjunt que ens superava en tamany i pes, contrarestat això per la gran actitud i companyonia que demostrà el nostre equip. Remarquem que el partit era complicat pel gran tamany delsr rivals, però els nostres jugadors ho superaren pel joc col·lectiu que desplegàrem. També pels suports continuats, que feren que desenvolupàrem un joc dinàmic a la mà, desplaçant el baló d'una banda a l'altra per a desbordar la defensa rival.

A nivell defensiu bona actitud dels nostres, que en cap moment se'n vingueren avall per la fortalesa física dels contraris i sempre donaren la cara en aquest sentit. Es nota una milloria en molts aspectes del joc, però hem de seguir treballant per poder continuar aprenent el joc del rugby, cosa que ens permetrà disfrutar d'aquest esport.

La nota negativa és que només es desplaçaren 11 jugadors i no teníem cap canvi. Hem de ser més responsables i avisar si estem malalts o no podem assistir al partit. A més, hem d'agrair la participació de Demba, jugador M12 que va jugar amb els M14 i va completar un bon partit, malgrat la diferència d'edat i tamany.