lunes, 28 de noviembre de 2011

Crònica Cullera Tavernes B 5 San Roque 26 de 26.11. Categoria M16 P. Per David Osa

Bon partit el vist al Camp del Vergeret de Tavernes, on l'equip del San Roque demostrà que podria competir sense problemes en al categoria de rendiment.

L'encontre comença bé per a l'equip local, quan després d'estar tancat en el seu camp per la pressió de l'equip visitant, trencava la defensa contrària i amb una carrera de 50 metres el segon centre Natanael feia l'assaig al mig de pals obrint el marcador.

Fins al descans el nostre equip aguantà bé el partit i s'arribava amb el marcador de 5 -12. La segona part ja va ser un altre cantar: el San Roque demostra ser un equip més conjuntat i  superior físicament, i trenca el partit amb dos assajos més. El matx finalitza 5-26.

De l'actitud dels jugadors del Cullera Tavernes res a reprotxar. Primer de tot s'ha de dir que tots els jugadors eren de primer any, és a dir, nascuts en 1997 (a excepeció de Rubén que és de 1998). A més, alguns hagueren d'adaptar-se a jugar en novesposicions i la falta d'entrenament en conjunt quedà patent al camp, coses que es poden millorar si continuem entrenant.

Estic totalment segur que el proxim partit ens coneixerem més i millorarem en touche, melé,la defensa del ruck, suports, comunicació, jugades assajades de la línia i presa de decissions en cada part del camp.

Com a aspecte molt positiu he de comentar que jugaren els dos conjunts cadets a la mateixa hora i poguérem competir tots dos. Només faltaren dos jugadors per lesió (Noel i Ayoub), als quals els desitgem una prompta recuperació perquè sou molt importants per a l'equip.

L'equip contrari va ser superior i és just mereixedor de guanyar el partit.