lunes, 12 de diciembre de 2011

Crònica M16 R Cullera Tavernes B 29 Alzira Safor 10. Dissabte 10.12. Per Juan Vicente Chornet. Es podria repetir la crònica de la setmana passada, amb dos parts ben diferenciades, una de roín i l'altra de bona

Començàrem el partit com és habitual, amb gent jove i menys experiència, amb l'objectiu que tots siguen protagonistes. L'encontre fou calcat al de la setmana anterior: molta precipitació, molt de desordre a l'hora de conquerir balons i fent coses en 3/4 que ja a estes altures de la temporada no tindrien per què passar. Estem parlant de córrer lateralment, sense buscar la defensa contrària, i de la poca contundència en defensa. Tot açò ens dugué a moments en què el partit era un correcarrers, i d'aquesta manera donàrem opció a l'equip contrari perquè se'n vinguera amunt. La primera part acabava més igualada del que ens pensàvem, 10-10.

Al segon període es feren uns canvis de posicions i pareixia que la cosa canviava, trobàrem les debilitats del contrari i les aprofitàrem, com jugar darrere dels seues ales. Per algunes xicotetes lesions haguérem de realitzar alguns canvis en la davantera que ens vingueren molt bé, ja que entrà gent amb més experiència i passàrem a dominar el ritme del partit i a contagiar-se els altres jugadors nostres d'un criteri de joc. D'esta manera començaren a caure assajos al nostre favor, amb un joc amb moments de bones penetracions, com Eric i Rubén, i bons suports de la resta que concloïen en marca.

També hem de destacar a Saül, en uns quants contraatacs des de la posició de saguer, que amb bon criteri buscava amb decisió la línia d'assaig contrària. En esta segona part acabàrem amb un parcial de 19 a 0. El resultat final del matx va ser, per tant, 29 a 10.