martes, 13 de diciembre de 2011

Els M10, M12 i M14 juguen un important torneig a València este pròxim dissabte 17 de desembre

Este pròxim dissabte 17 de desembre tindrà lloc als Camps de Quatre Carreres de València un important torneig triangular en les categories d'M10, M12 i M14, al qual no pot faltar cap dels nostres jugadors.

Gràcies a la invitació del club amic valencià de Les Abelles, els nostres jugadors competiran davant els amfitrions i el Club Cisneros de Madrid, un dels més importants a Espanya i una de les millors escoles de rugby madrilenyes.

Esta classe de tornejos resulten molt motivadors per a l'Escola de Rugby, per tal com ens enfrontem a equips contra els quals no juguem habitualment. Per altra part, servixen de test per a comprovar el nostre nivell amb vistes als viatges fi de temporada als campionats d'Espanya.

A més, serà una gran experiència comprovar les nostres forces i joc davant d'un equip de Madrid. Els camps de Quatre Carreres, inaugurats enguany en el que és la Ciutat del Rugby a València, seran l'escenari ideal.

S'eixirà de Cullera des de Correus a les 9.45 h en cotxes particulars de pares i mares. Vos esperem. La vostra assistència és molt necessària.

Horaris facilitats per Les Abelles (punxeu damunt de la imatge per a fer-la més gran).