sábado, 17 de diciembre de 2011

Resultats Cullera Forval dissabte 17 de desembre. Protagonistes de la jornada: l'equip sénior, amb victòria a Requena

Construint futur
Séniors
Requena 7 Cullera Forval 21.
Assajos de Moli (2) i Omar. Transformacions de Sevak. Seriós partit de l'equip sénior que ha construït la victòria en el convenciment propi i en sumar punts quan xafava la línia de vint-i-dos rival. Alineació: Henry, Omar, Alberto Moltó; Guillermo Negre, Marcos Manzano; Vaquero, Moli, Michael; Josep Bonet, Sevak; Iván, Àlex Turpín, Rafeta, Enric Cerveró i Carlos Frígola. També han jugat Paco, Damián, David Moreno i Carlos Martínez. Entrenador: Javi Grau. Delegat: Antonio Díaz. Enhorbaona a David Moreno pel seu debut.
En els pròxims dies fotos i vídeos del partit de Requena.
M18
Cullera Tavernes 17 CAU València 29. (17-10 al descans). Assajos de Gerardo (2) i Víctor. Transformació de Genar. Hem estat guanyant fins a l'últim quart, en què ens ha pesat jugar amb un menys i les baixes que teníem.
M16 R
Cullera Tavernes A 3 CAU València A 41. Al descans anàvem 3-10.
M14-M12-M10
A falta de resultats oficials, els M14 han guanyat els dos partits del triangular amistós (davant del Cisneros de Madrid i Les Abelles). M12 un guanyat (davant Les Abelles) i un perdut (contra el Cisneros). Sense resultats a hores d'ara dels M10.

Les valoracions dels entrenadors les inclourem quan ens arriben.