sábado, 3 de diciembre de 2011

Resultats Cullera Forval dissabte 3 de desembre. Protagonistes de la jornada: l'equip sénior

Séniors
Cullera Forval 28-Castelló 32.
Els primers minuts el Castelló ha eixit molt fort i s'ha arribat 10-29 al descans. A la segona part hem fet un parcial de 18-3 a favor i hem tingut fins a l'últim minut l'opció d'endur-nos el partit. Molt bona actitud en la segona part, possiblement els millors quaranta minuts de la temporada. L'equip ha de sentir-se orgullós del partit de hui. Per això, a pesar del resultat, els protagonistes d'esta jornada són els jugadors de l'equip sénior, des dels més veterans fins al més joves, passant pels d'enmig. Dos assajos d'Omar, un de Damián. Transformacions de Sevak.
M18
Tatami 0 Cullera Tavernes 51.
A l'anada guanyàrem el Tatami 33-18. El resultat tan contudent de hui ho diu tot. Cap punt en contra. S'ha de continuar treballant. Menció especial per a Peris i el seu assaig.