viernes, 30 de diciembre de 2011

Seven de Nadal. Resum. Fotos de Yaiza Salazar

Èxit esportiu en el Seven de Nadal (categories M16 i M18) dut a terme ahir dijous 29 de desembre al Camp Juan Palomares Corella de Cullera. Es jugaren un total de dotze encontres, al llarg de quatre hores (es començà a les 15 h) i prengueren part sis equips en M18 i tres en M16.


Aspectes a destacar:
-L'alt nivell dels equips participants en esta modalitat de rugby, tot i a penes practicar-se. De moment.
-El temps acompanyà, encara que quan va caure el sol el temps refredà de valent.
-Les ganes de tots els jugadors de tots els equips. Esperem que d'ací isquen futurs esportists olímpics en el 2016, 2020 o 2024.


En M18 va resultar campió l'equip de Cheste (un combinat del centre d'alt rendiment de rugby format per diversos jugadors de clubs valencians), que es va imposar de manera renyida al Tecnidex València per 17 a 14. En l'altra categoria, M16, el vencedor va ser el Cullera Tavernes. Jordi Peris, president del Cullera Forval RC, entregà els trofeus acreditatius. (Resultats complets i quadre classificatori en la notícia de davall).


Esperem que es continuen fent esta classe de tornejos, ja que familiars i acompanyants destacaren l'espectacularitat del Seven, una modalitat que anirà a més en els pròxims anys. Enhorabona a tots els participants.