lunes, 27 de febrero de 2012

Crònica Les Abelles 7 Cullera Forval 53 categoria M16 (25 de febrer). Per David Osa

Bon partit de l'equip de la Ribera el vist el dissabte en Quatre Carreres enfront del sempre perillós Abelles.


L'encontre jugat pel Cullera vas ser molt seriós, sobretot en defensa, ja que només concedírem un assaig per una mala decisió en un sector del camp. Esta errada ens servirà per aprendre. Tampoc haguera sigut just que Les Abelles quedaren en el marcador a 0.


En este partit, a diferència de la resta, la davantera del Cullera isqué a juguar en molt bona actitud: guanyàvem molts metres en cada melé, maul o touche, i va notant-se l'insistent treball de Juanvi en la davantera.


Amb tot este treball els tres quarts blanc-i-blaus tenien més opcions per a trencar la defensa de Les Abelles. Llàstima no haver estat tan encertats com ens tenen acostumats, perquè el resultat haguera sigut més abultat.

Hem donat un primer pas, ara falta rematar la feina el pròxim disabte en el Camp Juan Palomares. Coneixent l'equip de Les Abelles, no serà fàcil el partit de tornada.
A nivell individual Cosmin i Marc estigueren espectaculars, pero m'agradaria destacar tot el treball dels davanters.


Feren assaig els següents jugadors: Marc Calatayud 4, Eduard Calatayud  3, Eric Jaime  1 i Cosmin Matei 1. Edu va fer quatre  transformacions.