jueves, 29 de marzo de 2012

Joan Matei convocat per al Campionat d'Europa sub 18, i Edu Calatayud, Joan Calatayud i Cosmin Matei per la Selecció Espanyola sub 16


Magnífiques notícies per a l'Escola del Cullera Forval, ja que quatre jugadors han sigut convocats per la Selecció Espanyola. En categoria M18 Joan Matei, un fix en les últimes convocatòries, jugarà el Campionat d'Europa sub 18, que comença a Madrid demà divendres i que es prolongarà fins al pròxim 7 d'abril. Espanya debutarà davant Rússia este pròxim dissabte 31.3. El partit es podrà vore en directe per la web de la Federació Espanyola de Rugby a partir de les 16.30 h.

A més, del 30 de març al 3 d'abril, els jugadors sub 16 del Cullera Forval Eduard Calatayud, Joan Calatayud i Cosmin Matei han sigut convocats per a un estatge amb la Selecció Espanyola, el qual tindrà lloc a Tarassona (Saragossa) fins al 3 d'abril. Es jugaran dos partits amistosos davant les seleccions de Portugal i d'Andorra. El Cullera aporta tres jugadors a la selecció i és, juntament amb el CAU València, l'Alcobendas i el Marbella, tots tres també amb els mateixos jugadors, el que més en suma.

En definitiva, un premi al treball de tots estos últims anys. Cal seguir lluitant per a consolidar tot allò aconseguit i disfrutar dels moments. Enhorabona!