lunes, 21 de mayo de 2012

Campions, campions! El Cullera Forval M16 es proclamà campió del Torneig Nacional Infantil ahir a Valladolid


 
Intens cap de setmana a Valladolid i jornada històrica per al Cullera Forval Rugby Club ahir a la ciutat del Pisuerga, ja que l'equip sub 16 del Cullera Tavernes es va proclamar campió del Torneig Nacional Infantil organitzat per la Federació Espanyola de Rugby, on participaren el bo i el millor de tot Espanya, ni més ni menys que 21 equips.

Conduïts magistralment pels entrenadors David Osa i Juanvi Chornet, els M16 del Cullera Tavernes feren un campionat redó, ja que no els feren cap assaig en contra i desplegaren el seu millor joc, basat en el rugby "champagne", la velocitat en l'execució de les jugades, la defensa pressionant, els placatges i el rugby total en la final, on mentres els tres quarts eixien jugant-la des de la línia de vint-i-dos pròpia, els davanters s'empraven a fons i molt bones prestacions contra una de les davanteres més potents de tots els equips rivals.

La primera jornada començà amb victòria enfront del Sant Cugat B (38-0) i del Majadahonda per 24-0. Ja als quarts de final per la Copa d'Or, el Forval es va exhibir davant el Liceo Francés, el subcampió de Madrid, a qui batia per 26 a 0. En eixe moment el Cullera Tavernes ja començava a ser temut i a rebre les primeres felicitacions, que foren nombroses després de la final.

Diumenge les semifinals, amb victòria còmoda i treballada davant el Sant Cugat per 15 a 0. La final ja va tindre tots els ingredients possibles: emoció a la primera part i la qualitat dels nostres a la segona. El CRC Canoe madrileny s'avançà amb dos colps de castic, 0-6, però els nostres capgiraren l'encontre de manera brillant fins al definitiu 15 a 6.

El capità del Cullera Tavernes, Eduard Calatayud, recollia el trofeu de campió del Torneig Nacional Infantil 2012, una de les pàgines més brillants en la història del Cullera Forval Rugby Club, que enguany celebrarà el 45 aniversari este pròxim dissabte. També es feia justícia a un equip que ha anat acudit als campionats d'Espanya ja des de benjamins l'any 2007.

Unes 50 persones, entre jugadors, pares, mares, familiars i directius, formaren l'expedició.

Enhorabona a tots. CAMPIONS! SOM ELS CAMPIONS!


(Envieu-nos o passeu-nos fotos i vídeos. Pròximament anirem pujant-ne).