martes, 19 de junio de 2012

Carta de Jordi Peris, president eixint del Cullera Forval RC


Cullera, juny de 2012

Hola, company del rugby,

Este és l'últim comunicat que et faig com a president. La meua labor al front de l'entitat ha arribat a la seua fi. Han sigut uns anys que duré al cor per a sempre, però pense que la renovació i el relleu en totes les entitats és profitós i enriquidor.

Ens seguirem trobant al Rugby, al Cullera-Forval. Els vincles adquirits després de 25 anys no han de dissoldre's i hem de continuar tots trebllant pel nostre club i el Rugby.

La convocatòria de les eleccions te l'adjuntem ací, a més de poder trobar-la al nostre bloc. Podran presentar candidatures i votar tots els socis amb la quota al dia, així com tots els jugadors majors de 18 anys que estiguen al corrent dels pagaments.

La teua col·laboració, hui com sempre, serà decisiva per a poder afrontar els nous reptes que es perfilen en un futur molt proper.

Vull agrair-te la confiança despositada en la junta directiva les temporades que he tingut l'honor de representar el nostre club i demanar-te per a la nova junta el màxim recolzament i entusiasme perquè puguen entregar-se de ple pel Cullera-Forval Rugby Club.

Al Rugby de Cullera li han aportat grans mèrits i gojos durant la temporada que hem finalitzat; s'han de destacar els triomfs a nivell territorial i nacional dels xicons de l'Escola, dels quals donem bon compte al bloc i a L'Expressió.

Les relacions amb els clubs de l'entorn s'acosten per poder dur avant projectes comuns: per a poder fer Rugby del més alt nivell, és necessari que deixem tots de mirar-nos al melic i que fem un esforç generós i continuat. Sols així arribarem a bon port.

Si tens idees, inquietuds o ganes d'acostar els muscles pels teus, ara és una bona ocasió de fer-ho saber als candidats (o presentar la teua candidatura) i ser tingut en compte en la nova direcció.

Un abraç, i com no, VISCA EL CULLERA-FORVAL RUGBY CLUB!

Jordi Peris, president eixint.