lunes, 11 de junio de 2012

El Cullera Tavernes M16 jugarà el I Torneig Internacional de Pola de Siero (Astúries), els dies 23 i 24 de juny. El Forval convidat per l'organització per la seua magnífica campanya



Els pròxims dies 23 i 24 de juny tindrà lloc al Club de Camp de la Fresneda el I Torneig Internacional de Rugby Infantil de Siero (Astúries), al qual ha estat convidat el Cullera Tavernes M16 per la seua excel·lent temporada. Els organitzadors asturians van vore el joc del nostre equip en el Torneig Nacional Infantil, es van quedar molt complaguts i ens formalitzaren la invitació. Els jugadors i cos tècnic tindran l'allotjament i la manutenció pagats.

S'eixirà de Cullera divendres 22 de juny, a la matinada, abans de fer-se de dia, i el Torneig tindrà lloc dissabte 23 i diumenge 24 de juny en jornades de matí.

Es tracta d'un event molt prestigiós, on segons les nostres informacions (i a falta de confirmació oficial) participaran també l'Alcobendas (campió madrileny), El Salvador (subcampió de Castella-Lleó), el Bera Bera (Sant Sebastià, campió del País Basc), l'Oviedo (equip amfitrió), la Selecció Asturiana (els altres amfitrions), el XV Hortaleza (Madrid) i un equip portugués o francés, al costat del nostres.

En qualsevol cas, en els pròxims dies anirem concretant-vos la informació. L'organització també ha previst una web del Torneig.

Una gran oportunitat per als M16 de viatjar a la verda Astúries, de conéixer altres terres i una altra cultura, de jugar al rugby, passar-s'ho bé i conviure amb altres jugadors i equips. A més, un grup de pares i mares acompanyaran l'expedició. Encara esteu a temps d'apuntar-vos!

Seguirem informant.