martes, 9 de octubre de 2012

6 d'octubre. Presentació de l'Escola i del Sénior. Crònica d'Armand. Envieu-nos fotos i les publicarem pròximament

El Club de Rugby Forval Cullera va presentar el passat dissabte 6 d´octubre els seus equips. 

Reunits en el Camp Juan Palomares  jugadors, pares, simpatitzants, socis i la Junta Directiva del Club al voltant de les 4.30h de la vesprada es va procedir a la presentació dels alumnes de l´Escola del Club i dels jugadors de l´equip sénior. Enmig de una seguida d´aplaudiments cadascun dels membres dels equips pujaren a la grada que es convertí en l éscenari i a on en aquest cas anaren pujant tots els jugadors des del més menut amb 10 anys als veterans del Club. A continuació, educadors i capitans ens convocaren a tots a compartir els valors del rugby i anomenaren el compromís de treballar tots junts per aconseguir ser reconeguts pel nostre respete al contrincant, per l´educació i per l´honestedat de tots.  

L´Escola aporta enguany un total de 75 fitxes a la Federació Valenciana de Rugby més les 28 dels séniors. Aquesta és una xifra significativa i molt important que mostra la vitalitat del Rugby en el nostre poble.

Enguany serà un any en el qual el Club apostarà per treballar molt seriosament com s´està fent durant tota la pretemporada des del mes d´agost. L´any passat s´aconseguí guanyar el Torneig del Campionat d'Espanya M-16 i elevar significtativament el nivell del joc en tots els equips de l´Escola. A més comptem amb un renovat sénior, amb molta fe en les seues possiblitats.

A continuació de la presentació l´equip sénior es va enfrontar en un partit amistos a la Safor, on els nostres volgueren demostrar que almenys ja estan preparats físicament i mentalment per a fer una  excel.lent temporada. El partit va acabar amb un tercer temps on tots tingueren l´oportunitat de compartir una estona molt més distesa...i per cert el partit acabà amb un empat 8-8.