lunes, 29 de octubre de 2012

Crònica M16 de Juanvi Chornet. 27.10: La Safor 0 Inter 75

Primer partit que disputem enguany, després de l'ajornament davant el CAU València. L'encontre l'afrontàvem amb la dificultat de conjuntar un grup de gent de tres equips diferents. Encara que la base ja jugava junta l'any passat, hem incorporat jugadors en posicions molt importants i haurem de treballar de valent per tal que l'equip funcione com a tal, sempre amb la dificultat de treballar tots junts només un dia a la setmana.

Parlant del que va ser el partit, es va vore un poc de tot: moments brillants amb criteri que acabaren en assajos i demostraren que podem competir a bon nivell, amb altres moments de desconcert per voler fer coses abans d'haver assegurat la possessió del baló, ja que ens veiem superiors al contrari.

La davantera dominà en el joc de transmissió i continuïtat, i férem assajos de molta qualitat, amb un Rubén destacat amb tres marques aprofitant la seua nova posició de tercera. No estiguérem molt encertats en la touche, una faceta del joc que hauríem de dominar més, a l'igual que en alguns moments els rucks, tot i que tenim una davantera amb bon potencial.

En els tres quarts també tinguérem bons i no tants bons moments. Per una part, ens faltà atacar més directament la línia de defensa contrària, on poguérem traure més profit d'alguns dels nostres jugadors. Faltà coordinar els mitjos perquè l'equip funcionara com toca. Però, al igual que els davanters, quan es feren les coses amb criteri i senzilles acabaren amb assajos, contra un rival que no ens posà amb moltes dificultats com reflectix el resultat.

He de comentar també que jugaren 22 dels efectius, molts d'ells jugadors de primer any que han d'anar entrant en l'equip a poc a poc. Anirem incorporant més jugadors que no pogueren disputar este partit.