martes, 2 de octubre de 2012

Viatge a Badajoz. Gràcies, Javier. Crònica d'Armand

(Fotos pròximament)

El passat cap de setmana l'equip M18, reforçat per alguns jugadors de l'M16, es va desplaçar a Badajoz acompanyat per membres del club, per a jugar un partit contra el conjunt extremeny en el primer Torneo Polo 2012. S'acomplia així amb el compromís que teníem amb Javier Grau, exjugador del Cullera Forval RC i resident a l'esmentada ciutat. Oportunitat de retrobar-se amb Javi, Victoria i Pau, i de compartir allò que tant ens ha unit, com és el rugby.

A la vesprada de dissabte una vegada més els nostres, en este cas combinat M18 i M16, jugaren un excel·lent encontre i poguérem competir amb un equip, el Badajoz, d'una potència física excepcional, on haguérem de traure tots els anys d'Escola de Rugby que atresorem per a poder emportar-se el triomf final per 10 a 42.

A continuació el tercer temps on, ara ja sí tot el grup, mostràrem el nostre saber fer i "rematàrem" una caldereta i un pernil a estall.

Dos dies intensos en tots els sentits han permés que la nostra expedició poguera disfrutar de l'hospitalitat dels "pacenses" i del Club de Rugby de Badajoz, amb els quals hem pogut participar en un cap de setmana rugbístic del més alt nivell.

Gràcies Javier per fer-ho possible.