lunes, 26 de noviembre de 2012

Crònica Inter 50 Tatami San Roque 7 categoria M16 de ds. 24.11. Per Juanvi

Últim partit disputat de la primera volta abans del difícil doble enfrontament que tindrem contra el CAU València amb una setmana de descans en l'entremig.

L'encontre no començà com en jornades anteriors, sense actitud i agressivitat, sinó que, pel contrari, isquérem molt centrats, amb ganes de dominar el partit. Així, als pocs minuts, ja portàvem dos assajos a favor. Però com és habitual, tinguérem els típics minuts de la primera part on desconnectem del joc i regalem metres i més metres fins a deixar-nos encaixar l'assaig de tots els partits.

Seguim fent molts punts amb arrancades de força i velocitat dels nostres jugadors, però sense molt de criteri. No acabem de fer un joc fluid i ordenat, i no fem en cada lloc del camp el que és necessari. A més, continuem perdent balons en els "rucks" per no estar prop en els suports i no ser contundents a l'hora de netejar. També les improvisacions en els tres quarts ens fan perdre moltes ocasions d'atac.

A la segona part, com és habitual, els equips contraris baixen la pressió i acabem rematant els envits. 

Anotacions d'assajos d'Aitor (3), Eric (2), Chornet (1), Rubén (1) i Víctor (1). Transformacions: Víctor (4) i Joan (1).

Totes les cròniques semblem que traguem tot allò negatiu per a nosaltres, on remarquem el que no fem bé. Però això demostra que ens hem fet ambiciosos i que volem cada vegada ser més competitius i que tots siguem conscients del que no estem fent bé, des dels jugadors fins als entrenadors i responsables dels tres clubs. El millor exemple de tot això és que, tot i traure 43 punts de diferència, acabem els partits sense estar contents del joc.