lunes, 12 de noviembre de 2012

Crònica M16 CAU València B 5 Inter 33. Per Juanvi

Més del mateix, anem guanyant els partits però no acabem de convéncer amb el nostre joc.

L'encontre el començàrem amb poca intensitat, i deixàrem que els locals ens pressionaren els primers minuts en la nostra línia de 22 metres.

A poc a poc entràrem en el partit. Només ens costà un primer atac ben elaborat per a aconseguir els primers punts. Començàrem a fer el nostre joc amb una davantera superior a la de l'altre equip, i amb bones accions, ja siga en els "rucks" com en la touche, que milloràrem respecte a jornades passades, disfrutàrem de molta possessió de baló, com ho reflectix els 5 assajos que férem, 4 d'ells de davanters: 2 d'Aitor, 1 de Rubén i 1 d'Eric, amb 3 transformacions de Jonathan.

Això ha de fer reflexionar els tres quarts, que així com en defensa es mostraren a un bon nivell (sols cinc punts en contra) i milloraren en l'execució de les jugades, a l'hora d'atacar no acabem d'aprofitar tots els balons que tenim per a fer-ho. La transmissió de baló entre els nostres mitjos ha de millorar amb treball, cosa que ens farà concretar totes eixes ocasions de perill de què gaudim en atac.

Com déiem abans, eixa bona defensa de tot l'equip i sobretot dels tres quarts, es va concretar en una jugada de pressió sobre l'atac rival que acabà amb una intersecció d'un passe dels tres quarts rivals per mitjà de Kevin, que la va convertir en assaig després d'una carrera de vora 80 metres, amb la transformació posterior de Jonathan.

Precisament Jonathan va convertir en punts totes les transformacions que va efectuar, i fins ara la seua efectivitat en tots els partits és el més positiu per a l'equip.

Un cas a part, que m'agradaria que no passara una altra vegada, és que per a millorar en equip hem de ser responsables del que fem en el camp: encara que el resultat siga positiu, no s'han de llançar a perdre ocasions de fer punts o de no encaixar-los en contra, amb accions que no vénen a compte, ja siga per a beneficiar el nostre equip com per a respectar l'equip contrari.

Entre tots hem de fer que el joc, com el saber estar, millore en el camp.