viernes, 9 de noviembre de 2012

Crònica M16 Inter 10 Tecnidex València 0 (jugat el 3.11). Per Juanvi

Partit que a priori s'esperava complicat a causa de l'entitat de l'equip contrari, i així va ser, però es complicà més per falta de definició dels nostres tres quarts quan teníem possibilitats d'atac, que no pel perill del contrari.

El Tecnidex tenia la possessió mitjançant els seus tres quarts i atacava amb criteri, movent bé l'oval, però els nostres mostraren la millor cara en la part defensiva, parant qualsevol intent d'assaig.

Per contra, els tres quarts de l'Inter no saberen aprofitar en atac la infinitat d'oportunitats que tinguérem, ja siga per males transmissions de baló o per la mala recepció de les patades contràries que hagueren propiciat jugades de contraatac.

S'haurà de treballar més en la part de la transmissió del baló i en la tècnica del passe, com també conjuntar tots els jugadors de l'Inter, cosa complicada ajuntant-nos sols un dia a la setmana.

Únicament es va aconseguir un assaig ple de potència fet per Eric, i els dos xuts a pals d'un efectiu Jonathan. Tot i el resultat curt, no donà la sensació de perillar la victòria.