miércoles, 21 de noviembre de 2012

Crònica M16 Les Abelles 7 Inter 77 de 17.11. Per Juanvi

Partit que plantejàvem com a assequible vistos els resultats de Les Abelles en encontres anteriors. Així, poguérem fer canvis en algunes demarcacions per tal que la gent amb menys minuts de joc poguera participar. Les baixes inesperades d'alguns jugadors que anaven a eixir inicialment provocaren els canvis mencionats.

I com ja pareix que siga habitual, començàrem el partit dormint, sense agressivitat ni tensió, deixant que el contrari se'n vinguera amunt, perdent balons en els "rucks" quan estaven controlats en una primera instància. Possiblement haurem de canviar el tipus d'escalfament per a entrar en el partit amb més intensitat.

Tot i això, també és habitual que en els últims partits en coste ben poc aprofitar les ocasions que tenim per a fer punts. D'esta manera, en el primer baló de contraatac férem assaig, i els primers vint minuts seguiren igual: no és jugava amb fluïdesa, però quan teníem un baló clar acabava en assaig. En estos minuts encaixàrem els set punts en contra per falta de tensió a l'hora de pujar ràpidament en defensa.

A partir d'estos moments canvià el partit i una línia de tres quarts molt canviada començà a fer jugades que havíem practicat, i que sobretot el segon centre, Kevin, aprofità per a fer cinc assajos durant el matx, encara que seguim patint molt a l'hora de la transmissió del baló entre els mitjos.

Ja a la segona part la cosa es va convertir en un joc més fàcil. L'equip contrari se'n vingué avall i els nostres davanters, molt encertats en la recepció de les patades del centre del camp, trencaven la defensa rival i arribaven amb rapidesa a la línia de marca de Les Abelles. Finalitzà l'encontre amb un contundents 7 a 77.

Destaquem que jugaren tots els que es desplaçaren, inclús debutà un jove jugador de Tavernes.