domingo, 11 de noviembre de 2012

Sensacional victòria dels séniors ahir (10.11) al Camp Juan Palomares Corella: Cullera Forval 39 UPV B 8

Dos partits i dos victòries és el balanç de l'equip sénior del Cullera Forval, que ahir va derrotar la Universitat Politècnica de València B per 39 a 8, en encontre disputat al Camp Juan Palomares Corella.

Sens dubte que el millor del partit va ser la primera part oferida pel conjunt blanc-i-blau, al final de la qual s'arribava amb un parcial de 29 a 3. En este primer període es van poder vore boniques jugades. A més, l'equip es va mostrar perillós quan obria el baló a la mà amb criteri, letal en la línia de 22 contrària i amb un ritme de joc notable.

Enhorabona als entrenadors Simon Artiles i Rafa Beltrán, així com a tots els jugadors. Estem segurs que este Forval renovat, mescla de veterans i joves que han accedir al primer equip, pot donar moltes alegries a l'afició de Cullera si continua treballant com fins ara.

Assajos: Víctor Sieres (2), Gerardo Salazar (2), Omar Gavarell (1), Joan Matei (1) i Michael Artiles (1). Transformacions: Carlos Martínez (1) i Sevak Balumyan (1).

Alineació: Henry, Omar, Pablo; Igor, Juanet; Gerardo, Víctor, Matei; Sueco, Sevak; Enric Cerveró, Rafeta, Armen, Kevin i Carlos Martínez. També jugaren David Moreno, Iván, Michael, Aarón, Vaquero, Chufi i Alberto Moltó.