domingo, 2 de diciembre de 2012

Crònica M16 Inter 8 CAU València 75 d'1.12. Per Juanvi

Partit ajornat de la primera jornada contra el millor equip de la categoria.

L'encontre tingué dos parts molt diferents, i en algunes fases del joc el nostre equip no s'acabà de creure que podia fer més del que ens pensàvem.

A la primera part donàrem massa facilitats a l'hora de defendre, i utilitzàrem massa jugadors per a parar els atacs de l'equip contrari per falta de contundència a l'hora de placar. D'esta manera, en les següents fases del joc ens quedàvem amb pocs efectius per a defendre els atacs en el joc obert que fan molt equip i amb molts efectius el CAU. D'ahí el resultat de la primera part: un clar contundent 0 a 47.

Ja al segon període, després d'unes quantes indicacions perquè ens creiérem que podíem fer més del que estàvem fent, sobretot en la davantera, es treballà molt millor en atac, amb una melé estable, una touche a gran nivell i un maul potent que van fer que guanyàrem molts balons i avançàrem molts metres treballant amb ganes, incloent-hi la defensa fonamentalment en la tercera cortina, amb un Iniesta que estava ben situat a l'hora de recepcionar les patades dels contraris.

En els tres quarts haguérem d'improvisar per la baixa de Joan, i posàrem de centre a Eric en companyia de Kevin, que en cap moment es trobaren a gust en atac i menys en defensa. S'haurà de treballar un poc meś en este aspecte.

Per fi, encara que no eren les millors condicions per a fer-ho, el nostre obertura Víctor alçà el cap en situacions d'atac i en balons en defensa, i va saber fer en cada situació del camp el que tocava fer. Inclús es va atrevir amb un magnífic drop llunyà que deixà sorpresos a tots en la grada (per fi m'ha entés).

Ja per acabar, destacarem els últims minuts de tot l'equip, insistint amb moltes ganes i criteri de joc, fins a aconseguir l'assaig d'Aitor que ens mereixíem. I eixa és l'actitud que hem de tindre per als següents partits.