martes, 12 de febrero de 2013

Crònica Tatami San Roque 12 Inter 52 de 9 de febrer. Per Juanvi

FINAL DE LA FASE REGULAR PER A L'INTER POSSIBLEMENT FENT ALGUNS DELS MILLORS MINUTS DE LA TEMPORADA

Partit que afrontàvem amb dubtes sobre la milloria de l'equip després de l'últim encontre i després que el Tatami San Roque haguera guanyat el CAU B amb millor resultat que nosaltres. Així, els rivals estaven convençuts de poder traure un bon resultat davant dels nostres, tal com ens confirmaren en el tercer temps.

Després d'una segona volta molt decepcionant, no en resultats sinó en joc, i d'algunes lesions i jugadors que han demostrat la falta de compromís amb l'equip i els companys, hem hagut de fer un canvi en el sistema de joc i intentar inculcar un criteri a l'hora de jugar. Pareix que a poc a poc la cosa va millorant, i en este partit hem tingut minuts a gran altura i hem superat l'equip contrari en totes les facetes del joc, malgrat les condicions d'aire i fred amb què ens trobàrem. Tot això amb criteri, fent en cada punt del camp el que tocava fer.

En els darrers minuts férem molts canvis de jugadors i junt amb els minuts de desconnexió ja habituals en els últims encontres, que hem de fer desaparéixer, encaixàrem 12 punts a l'igual que el dia del CAU B que en foren 24.

Però parlant de coses positives, i mirant que s'ha de millorar en els "rucks" i en la recepció de les passades, vàrem vore una davantera més coordinada en melé i "touche" i contundent en el joc de penetració, amb alguns dels jugadors interpretant el nou sistema a la perfecció i sent més participatius en el joc.

Feren assaig Sergi Magraner (1), Víctor (1), Éric (1), Kevin (2), Aitor (1), Héctor (1) i Sergi Gomis (1), a més de les sis transformacions de Víctor. Ací es veu que quan les coses es fan bé, i el cap està en el que ha d'estar, tot el que s'intenta ix bé. Felicitats pel magnífic partit!

Per cert, esta setmana es va fer una crida als pares i mares perquè col·laboraren en el trasllat dels jugadors, ja siga en entrenaments com en partits, i la veritat és que ha sigut un èxit. S'ha de seguir així, perquè els partits es guanyen entre tots, els de fora i els de dins del camp, i l'ambient abans del partit ha de seguir sense tensions ni preocupacions per falta d'alguna cosa abans de jugar, cosa que fa que tots estiguen centrats en el seu tema.

Ara ve el més difícil i s'ha de seguir prosperant entre tots.