jueves, 21 de marzo de 2013

Quatre jugadors del Cullera Forval convocats per a la Selecció Espanyola sub17

Convocatòria memorable de la Selecció Espanyola sub 17 per a l'Escola de Rugby del Cullera Forval, ja que un total de quatre jugadors del nostre club participaran en la concentració que tindrà lloc els pròxims 22 a 24 de març a Madrid.

Es tracta d'Eduard Calatayud, Joan Calatayud, Marc Calatayud i Cosmin Matei, campions d'Espanya els últims anys amb la Selecció Valenciana i del Torneig d'Espanya amb el Cullera Forval. Tots quatre porten jugant al rugby des dels 9 anys aproximadament i han anat acumulant experiències i qualitat en els últims anys. Compte!, perquè el Cullera Forval és l'equip que més jugadors aporta a la convocatòria.

En la present temporada també ha sigut convocat per a la Selecció Espanyola S-18 el cullerà Fernando Criado. Als quatre convocats s'ha d'afegir Yannick Pardo, de l'Alzira i, per extensió, de l'Inter RC, a l'igual que els anteriors.

Seguirem informant-vos.

D'esquerra a dreta: Yannick Pardo, Fernando Criado, Cosmin Matei, Joan Calatayud, Marcos Perrufino, Eduard Calatayud i Marc Calatayud.