miércoles, 8 de mayo de 2013

Un veterà del Cullera Forval Rugby Club triomfa a Portugal. Es tracta d'Enrique Javier Grau Talens

El passat 20 d'abril es va celebrar a Moita (Portugal) el I Torneig de Rugby de Veterans de Més de 50, amb la participació de quatre seleccions del territori portugués: Centre, Lisboa, Sud i Nord. És un esdeveniment històric, ja que és el primer torneig, al sud dels Pirineus, per a majors de 50 anys. De la Selecció Sud, capitanejada per Paulo Jaleco, forma part Enrique Javier Grau Talens, nascut i format en el Club de Rugby Cullera i actualment membre de l'Equip de Veterans Interfronterís AIRGUADIANA.

Al mig de la foto, a la dreta, Javier
Els partits transcorregueren en un gran ambient de cordialitat, companyonia i esportivitat, no exempta de competitivitat, ja que als jugadors de rugby no ens agrada que ens col·loquen el baló darrere de la línia d'assaig. L'espirit del rugby va brillar al més alt nivell durant els entrenaments i el tercer temps va ser esplendorós, amb un sopar del producte típic de la regió de Coimbra, "o leitao" ("cochinillo lechón"), acompanyat de vi espumejant de la mateixa terra.

Abans o després de jugar? Javier està en la part de davall a la dreta de tot

És imprenscindible destacar l'exquisita acollida i organització de l'event per part dels veterans de Moita, que no sols han marcat una fita històrica en el rugby, sinó que han posat un elevat nivell en generositat, esforç i honestedat per a les pròximes reunions.

A Portugal també hi ha afició a l'oval, com es veu en esta escultura dedicada al rugby. Javier ara a l'esquerra de la foto
Gràcies Javier i enhorabona! Des d'ací seguim la teua trajectòria per Extremadura i Portugal!

Foto antiga del Cullera RC cap al 1970 aproximadament que ens ha cedit Javier
El rugby sempre esté en les venes, no importa l'edat!