sábado, 20 de julio de 2013

Activitats de Trust Rugby Internacional (TRI) a Cullera del 22 al 30 de juliol. Missatge enviat per Simon Artiles

Dilluns 22, dimarts 23 i dimecres 24: de 20.00 a 21.30 h

-TRI 7s

En TRI estem convençuts del potencial que té la modalitat a 7 del nostre esport. Volem crear en els pròxims dos anys un equip que puga competir en tornejos. Volem que servisca de pont entre les nostres dos seus principals, TRI Scotland i TRI Spain, és a dir, Kilmarnock i Cullera. Volem seleccionar un grup de jugadors que es comprometen amb els nostres valors i el nostre mode d'entendre el rugby per a treballar de forma conjunta en els dos països. Els jugadors viatjaran una vegada a l'any a Escòcia per a entrenar amb els seus companys. Durant els tres dies de 20 a 21.30 h treballaran amb dos entrenadors que lideraran els equips en cada país.

Volem que participen tots els jugadors que vullguen de l'últim any de S-16 i els S-18 i S-20. Qualsevol jugador sénior interessat pot participar, encara que el procés de selecció serà per a jugadors jóvens a fi de crear un equip que es consolide al llarg dels anys.

-Entrenament per a davanters

Comptarem amb l'ajuda de Stevie Swindall, entrenador de la Scottish Rugby Union i exjugador dels Glasgow Warriors. Ens ajudarà a entendre millor la melé i, en general, el treball de davanters. Ho farem de 20 a 21.30 h i estan convocats tots els davanters d'últim any de S-16 i els S-18, S-20 i séniors.

Divendres 26, dilluns 29 i dimarts 30: de 20.00 a 21.30 h

-Curs per a educadors

Volem compartir amb tots la nostra filosofia d'entrenament i la nostra forma de fer les coses. Serà un curs amb un bloc teòric i dos parts pràctiques on els participants tindran ocasió de posar en pràctica allò aprés i rebre informació de com transmetre de manera més efectiva la informació. L'objectiu hauria de ser jugadors S-18 en avant, perquè quan més prompte comencen a formar-se i a prendre responsabilitats millors jugadors seran. Encara que no tinguen pensat entrenar de moment, els servirà per a millorar com a jugadors.

Divendres 26 de juliol tindrà lloc la part teòrica. Constarà d'una sessió de dos hores aproximadament i la seu dependrà del nombre de persones que la realitzen. L'hora de començament serà a les 20.00 h.

Dilluns 29 i dimarts 30 farem la part pràctica en el camp de 20 a 21.30 h.