sábado, 5 de octubre de 2013

Presentació Cullera Forval Rugby Club: Escola de Rugby + Séniors. 5 d'octubre


Hui dissabte 5 d'octubre s'han presentat en el Camp Juan Palomares Corella els diferents equips del Cullera Forval per a la present temporada 2013/2014, tant pel que fa a l'Escola de Rugby com quant als séniors. Enguany hi haurà equips en totes les categories. Comença una temporada carregada d'il·lusions i de treball, que tindrà els primers partits oficials el cap de setmana del 19-20 d'octubre.

Els séniors disposen d'un equip renovat la temporada passada, que també incorpora alguns veterans, i que aspira a continuar millorant en el seu joc i a donar alegries a l'afició local. Pel que fa als S-18, S-16 i S-14, competiran sota la marca INTER, i continuen en la seua feina d'aprendre per a donar tot el que saben i més. A tots ells se'ls pot aplicar la sentència que la distància entre voler i poder s'acurta amb l'entrenament.

Dels 6 als 12 anys també hi haurà equips, en el camp i en els col·legis, en formació i promoció. Amb eixa finalitat s'ha posat en marxa el programa Rugby Col·le, que permet la pràctica d'un rugby adaptat en horari extraescolar en diferents centres de la localitat. A més, torna el programa "Play Rugby-Learn English", amb la pràctica del rugby en anglés per a menuts. Totes les iniciatives van dirigides tant a xiquets com a xiquetes. Les inscripcions estan obertes encara.

Un any més de treball, il·lusions, realitats i projectes que emprén la junta directiva del Cullera Forval, entrenadors, jugadors, socis, pares i mares, amb l'ajuda de tots els quals es pretén que el club vaja cresquent, i que forme persones i xiquets sans, esportistes, acostumats al treball en equip i a fer amics, alhora que respectuosos amb els rivals i amb ganes d'aconseguir objectius clars i tangibles des de l'esforç.