martes, 24 de diciembre de 2013

Crònica Trobada Autonòmica S-12, S-10 i S-8 de 21.12. Per Jaume Frígola

El dissabte 21 de desembre va tindre lloc la segona concentració autonòmica en les instal·lacions del Camp del Riu de València, a la qual acudírem amb els equips S-12 i S-8.

Des que decidírem acudir a esta competició teníem clar el que buscàvem: tindre l'oportunitat que els xiquets i xiquetes de l'S-8 pogueren competir amb equips amb experiència per a poder jugar amb ells (en la competició per comarques, de moment no ho hem aconseguit), al mateix temps que conéixer més llocs de joc que els habituals i conéixer els altres equips amb els quals ens haurem d'enfrontar en les fases decisives dels diversos campionats de la Comunitat. Pel que fa als resultats, és una faceta que de moment no entra en els nostres plans d'anàlisi ni interés; sols busquem que els nostres xiquets i xiquetes agafen experiència en el joc i es relacionen amb més jugadors de la seua edat.

Quant als S-12, no va ser una bona jornada a nivell de resultats, ja que ens trobàrem amb la sorpresa d'haver de jugar els tres partits que ens tocaven contra els equips punters de la categoria, enquadrats en la Copa d'Or de la competició anual. Este fet va tindre la seua part positiva, que va ser conéixer el nivell pel qual es mouen els millors equips de la Comunitat, ja que tenim poques ocasions d'enfrontar-nos a ells, per tal com estem en diferents categories. Per tant, podem dir que la jornada va ser altament positiva.

Ara fins al 8 de febrer, que tindrà lloc la tercera jornada autonòmica, esta vegada a Tavernes de la Valldigna. Anem a tindre uns dies de vacances de Nadal i a tornar amb els ànims de millorar el pròxim any 2014. Felices festes i fins a la pròxima crònica.