lunes, 27 de enero de 2014

Huitena jornada de Copa de Plata S-12: Cullera Forval vs. Liceo Francés Tecnidex. 25 de gener. Crònica de Jaume Frígola

Per primera vegada esta temporada hem pogut comptar amb la totalitat dels quinze integrants de la nostra plantilla d'S-12.

Hui els nostres xics i la nostra xica ens han demostrat que els fruits de la dedicació que el club té cap a ells estan començant a donar els resultats que esperem, i això s'ha vist reflectit en el joc desplegat en el partit contra un rival sempre seriós com és el Liceo Francés Tecnidex. Si a això li sumem, que tenien l'equip completat per alguns integrants de l'equip A, podem donar-nos per satisfets d'allò vist en Quatre Carreres.

Començà molt igualat el partit amb 1-1, i com sempre el nostre equip pareix que necessite el primer temps per a escalfar motors i anar entrant en joc durant el segon i el tercer temps. I així va ser també dissabte. A poc a poc anàrem dominant l'encontre, amb un joc més de conjunt ajudats esta vegada de tant en tant per alguna jugada individual on els nostres encara se senten a gust. Les vibracions que percebem són cada dia millors.

Repetim: satisfets del resultat i del joc desplegat, a més d'haver donat pas perquè jugaren tots els integrants del grup a fi que vagen rodant-se els menys habituals.

Salutacions i fins a la pròxima.