lunes, 24 de febrero de 2014

11a jornada Copa de Plata S-12 (Les Abelles Negre-Cullera Forval, 22 de febrer). Crònica i fotos de Jaume Frígola


Esta setmana a priori no pintava res bé el partit del dissabte (poca gent divendres entrenant i algunes baixes importants per al partit). Però mira com són les coses que ens vam vore gratament sorpresos per l'espectacle desplegat i poguérem disfrutar del millor partit realitzat pels nostres xics, junt amb la nostra xica, en el que va de competició.



Sols poguérem comptar amb onze jugadors de la nostra plantilla, i això presagiava que hauríem de jugar sense disposar de canvis. Però, mentres calfàvem, comprovàrem que Les Abelles només tenia nou jugadors. Així, haguérem de jugar el partit amb tan sols nou jugadors per equip.

L'encontre no va tindre alts ni baixos en el joc, i pràcticament des del principi fins al final va ser un calc durant el temps que va durar. El nostre equip es va mostrar superior en tots els aspectes del joc, i ens va demostrar que si no hi ha sorpreses, el treball està donant els seus fruits; els davanters jugant més junts i agrupats, amb moviments solidaris, i els tres quarts atrevint-se a la fi a realitzar en els partits els moviments que se'ls està ensenyant (amb els bons resultats que obtingueren, suposem que continuaran practicant-los).



Com podeu llegir, va ser un matí esplèndid... bon resultat, bon joc i bona harmonia amb els nostres amics de Les Abelles.

Fins a la pròxima setmana que jugarem davant d'un dels nostres "cocos", el Tatami.