lunes, 3 de febrero de 2014

Crònica S-12 9a jornada Copa de Plata: CAU València Negre 35 Cullera Forval 20. Dissabte 1 de febrer. Per Jaume Frígola

Pareix ser que el nostre equip no està disposat a repetir dos partits amb bones sensacions i este passat dissabte de nou ens va defraudar amb el seu joc desplegat.

1a part, parcial de 2-0 (assajos) en contra. Com sempre, i no és per falta de repetir per part dels educadors, el nostre equip va eixir un poc desconnectat al principi i això es nota en les primeres parts que pareix que contínuament les regalem a l'equip contrari.

2a part, parcial de 0-3 a favor. Va ser quan els notres demostraren el que podien fer i això es va reflexar en el marcador, amb un joc més dinàmic i tots donant-ho tot, amb continus placatges i bons suports entre tots.

3a part, parcial de 5-1 en contra. La veritat és que si no ho veig "in situ", no m'ho crec. De nou el nostre equip va mostrar la seua pitjor cara i els jugadors del CAU ens desbordaren en tot moment i així va acabar la història; fallàrem en tots els aspectes i davant del contrincant que teníem, ho pagàrem molt car. Tots els que ens desplaçàrem este dissabte tornàrem un poc decebuts amb el resultat. Haurem de continuar treballant dur (si ells volen) i esperar la millora en alguns aspectes on fallem massa.

La pròxima jornada toca concentració autonòmica a Tavernes; descansarem dels continus viatges a València, i intentarem passar un bon matí de rugby també amb els menuts dels S-8. Salutacions i fins a la pròxima.