lunes, 10 de marzo de 2014

4a jornada Trobada Autonòmica d'Escoles de Rugby. La Vila Joiosa, 8 de març. Per Jaume Frígola



Per a esta jornada del campionat autonòmic decidírem desplaçar-nos en autobús, per tal que pogueren acompanyar-nos tots els familiars que així ho volgueren fer, i perquè el desplaçament fóra el més còmode i divertit possible.

D'esta manera, entre jugadors S-12, S-8, educadors i acompanyants sumàrem 50 places, i si no és per alguna baixa d'última hora haguérem omplit l'autobús.

Abans de començar el primer partit ens juntàrem els educadors i els jugadors en el centre del camp i formàrem una pinya per a recordar-nos del nostre amic Juan Palomares, convalescent d'una operació recent que li havia impedit estar present amb nosaltres. Des d'allí li desitjàrem una milloria ràpida a fi que puga acompanyar-nos en el pròxim partit.

Començàrem a jugar i vam vore que el nostre equip havia optat per eixir amb "el xip de l'autonòmic", és a dir, amb poca intensitat, sense idees i sense massa ganes de sacrifici. I encara que no és important, per tal com en esta competició des d'un principi el que es busca és rodar l'equip, fer provatures sense pressions i jugar sense pensar en el marcador, estos baixons en el joc ens tenen un poc desconcertats als responsables de l'equip i sense massa explicacions pel nostre compte... Esperem que s'acabe prompte. Llevat d'això, tot bé, sense lesionats i amb bon ambient en general.

Pel que fa als S-8, concertàrem un triangular amb la Vila, vist que tenien poca gent. D'esta manera poguérem jugar més temps i doblar en partits. Els més menuts es divertiren i a més per primera vegada assaboriren el que es jugar amb fang..., tot això amb bon ambient entre nosaltres i els nostres amfitrions.
Per a acabar, un bon tercer temps amb "extres" preparats per les mares de la Vila.

En fi, un bon matí de rugby i a esperar el partit següent. Fins a la pròxima crònica.