domingo, 2 de marzo de 2014

Crònica 12a jornada S-12 Copa Plata: Cullera Forval 9 Tatami 7 (o 45 a 35). Per Jaume Frígola


Es presentava molt complicat este partit davant el Tatami, ja que els dos anteriors encontres el resultat no havia sigut positiu per als nostres colors.

Per a este matx disposàvem de 13 jugadors, però al final jugàrem amb 9, ja que així ho va preferir el Tatami, atés que hi ha un buit en el reglament que per ara pareix ser que ningú té molt clar (esta circumstància encara feia més difícil la disputa de l'encontre per als nostres interessos).

Va donar començament al partit i, cosa rara, els nostres jugadors no isqueren "emparrats" com moltes vegades els hem recordat. Al moment, poguérem comprovar que este encontre anava a ser diferent respecte als disputats amb anterioritat i molt més competit. El nostre equip jugant més en bloc, i ells amb les seues bones individualitats que els caracteritzen. Així va ser durant tot el primer temps, al final del qual arribàrem 3-3. 

Va ser en el segon temps quan començàrem a escapar-nos en el marcador, gràcies a una bona defensa i a un millor joc col·lectiu, amb algunes jugades de gran mèrit per part dels nostres xics.

La tercera part va tornar a igualar-se la contesa, però la bretxa en el marcador ja estava feta pel bon fer del període anterior. 

Resumint, espectacular partit desenvolupat pels dos conjunts, esta vegada decantat per als nostres interessos. Ara sols esperem que l'equip no baixe el nivell de joc mostrat i puguem consolidar en el camp toto el treball que es realitza per part del cos tècnic al costat de tots els jugadors entre setmana, el suport mostrat per molts pares i mares i l'esforç del club.

Per al dissabte pròxim recordar-vos que ens desplaçarem a la Vila, on tindrà lloc la 4a jornada del Campionat Autonòmic, juntament amb els S-8, i disposarem d'un autobús perquè puguen acompanyar-nos els familiars que així ho desitgen. Un salut.