martes, 11 de noviembre de 2014

CRÒNICA DEL PARTIT M18 CAU RC 86 - 7 INTER RC


Partit disputat el dissabte 8 de novembre per la vesprada després de veure un apassionant CAU-Abelles de la Divisió d´Honor B.
Així que ens trobarem amb més espectadors del que és costum. Açò va tindre un efecte motivador ens els nostres jugadors en els primers minuts per afrontar este difícil partit.

Així doncs, els primers 20 minuts varen ser d’un gran nivell dels nostres jugadors, tant en defensa com en atac. I més encara en defensa, practicant placatges molts bons i efectius que obligaren al CAU a treballar de valent per a superar-nos.

En aquesta primera part encaixarem els punts per errades nostres que contra aquest equip no pots cometre, per que són letals.

Ja en la segona part, el ritme del CAU aná augmentant i els nostres jugadors anaven notant l’ esforç que s'havia fet en la primera part, i amb una plantilla tant curta com la nostra és molt difícil estar al nivell que toca jugant amb catorze M18 i amb dos M16 per a completar l’equip (ja que altres jugadors M18 sembla que no están molt compromesos en aquest equip).

Tot i la dificultat de no tindre canvis en aquesta segona part encara es varen veure coses positives. L´orgull per no anar-s’en de buit es va demostrar amb una jugada de punt d'honor aconseguint un assaig d’Eric Jaime i transfomat per Víctor Monserrat, Cal destacar que segurament serà un dels pocs assaigsque rebrá el CAU en aquesta tempoada ja que a dia de hui és el millor equip d'Espanya en la categoria.