martes, 18 de noviembre de 2014

CRÒNICA PARTIT M18 INTERC RC (21) vs. TECNIDEX VALENCIA (42)

Dificil partit, contra un equip molt jove i en progressió, que ens va posar en moltes dificultats per les ales.
 Com està sent habital en els partits d'aquesta temporada, la gran majoria dels assaigs que estem encaixant són  per errades pròpies,i  no tant pels mèrits dels contraris.
En la primera part , i amb l’aire a favor no varem saber  aprofitar aquest avantatge; no varem saber controlar el joc ni per part dels davanters, ni la defensa dels tres quarts va ser tot el contundent que s'esperava.

Només la touche va estar a l'altura, i des d’ahí es va poder traure profit per atacar el camp contrari, pero també es varen cometre errades que ens costaren assaigs.
Ja en la segona part, es va millorar molt, sobretot en la línia dels tres quarts, amb un magnific Víctor que s'ha tirat el equip als lloms i en decisió a trencat una i altra vegada la linea contrària sempre recolzat per Valiente i Niko. Però, altra vegada les errades pròpies propiciaren que el contrincat no perderen l’opció d’assajar. Així no es podia guanyar un partit tant complicat.
Malgrat el bon treball realitzat per moments, i que no deixarem que el Tecnidex fera el seu joc habitual ( joc de molta tranmissió de pilota) ens va permetre controlar algunes fases del partit.
En aquest partit va assajar: Rubén (2), Sergi Gomis(1), Niko Meskhi(1), i una transformació de Victor Monserrat.

En resum, bon equip el del Tecnidex, que segurament serà l´equip que a la fi de temporada haurem de tindre més en compte.

Cal felicitar doncs al Valencia Tecnidex pel seu joc i la seua victoria.