lunes, 24 de noviembre de 2014

RESUM I FOTOS PARTIT SÈNIORS CULLERA FORVAL RC 10 - 29 DÈNIA RC 22-NOV-14

Després de dues derrotes consecutives, el Cullera Forval tenia moltes ganes de fer un bon paper aquest dissabte a casa davant el Dènia.

Però, només començar el Dènia RC va aconseguir el seu primer assaig deixant als cullerencs absolutament descol·locats. Amb els músculs pràcticament encara gelats ja teníem 0-7 en contra.

Tot i les constants errades i falta de concentració, el Cullera va traure pitera i amb un descuit del Denia varem fer el primer i únic assaig del partit, al que es va afegir la transformació a pals.

Però. alegria va durar poc ja que el Dènia va aconseguir fer de nou un assaig a mig de pals,ahí on més dol.

La primera part va acabar amb molt de sofriment i angoixa per no saber que fer, perdent pilotes constantment.

La davantera amb prou menys de pes que la de Dènia no podia a les melés i el arbritre pitava prou vegadaes en contra per entrendre que es girava.

La segona part, tot i començar una transformació a pals per colp , va ser demoledora per a la moral del cullerencs.

Al final el resultat de 10-29 haguera pogut ser abultat si els de Dènia hagueren estat més encertats ja que tamnpoc feren un gran partit. Tot i que és just que des del Cullera Forval RC els felicitem per la victòria.

GatsBlaus!! A per el proper partit! Diumenge 30 de novembre a les 12h contra Abelles C al Camp Quatre Carreres (Valencia).

Algunes fotos del partit: