miércoles, 15 de abril de 2015

MATINAL DE RUGBY DE VETERANS I HOMENATGE ALS FUNDADORS DEL CLUB

Ja fa temps que portem al cap la idea de tindre un equip de rugby de veterans. En totes les tertúlies i encontres de exjugadors del nostre Club acaba sorgint la mateixa idea. Però, clar anem fent-se majors i ara perquè tenim un dolor ací i ara perquè tinc massa quilos.. el cas és que passa el temps i alguns veterans ja son "ancians", com diu Juan Palomares Corella.

D'ací doncs que s'ha pensat en fer un encontre de veterans que com a mínim servisca per a reunir al major nombre possible de veterans del Cullera Rugby Club. Molts són els jugadors que des de 1967, any de la fundació han jugat en aquest meravellós Club. A sopar ja ens havíem reunit algunes vegades però per a jugar encara no. Així que ha arribat l'hora. I aquest cap de setmana anem a rebre la visita de l'equip de veterans del Badajoz , de Castelló, València, Gandia i completarem amb tots els cullerens veterans que s'animen (que a hores d'ara ja en son prou).

A més del torneig, farem un partit homenatge als fundadors del Club. La idea és que molts d'ells tornaran a posar-se els pantalons curts i les botes i farem algun que altre passe i carrereta o el que es puga. El més important és retrobar-se, lo de jugar o no és secundari.

El divendres17 d'abril rebrem a l'equip de Bajadoz per acompanyar-los a l'hotel i després hi haurà un sopar de germanor. Amb l'objectiu de nivellar o igualar forces els convidarem al Ball de Disfresses per animar-los a divertir-se.

El programa per al dissabte 18 d'abril és el següent:

09:20h  Recollida a l'hotels dels jugadors i simpatitzants per a traslladar-nos al Camp de de Rugby Juan Palomares Corella (Cullera) Seu Oficial de l'esdeveniment.

09:30h. Presentació del torneig i sorteig dels partits.

10:00h a 10:40h Primer partit.

10:50h a 11:30h: Segon partit

11:40h a 12:20h: Tercer partit

12:30h a 13:00h. PARTIT HOMENTAJE ALS NOSTRES MAJORS, FUNDADORS DEL CULLERA RUGBY CLUB.

Els més majors sempre es mereixen un respecte; si han jugat al rugby i han fundat el Club es mereixen el doble.