lunes, 4 de mayo de 2015

INTER RC-CULLERA SUBCAMPIONS DEL TORNEIG NACIONAL OBERT S18

Durant el 2 i 3 de maig ha tingut lloc a València el Torneig Nacional Obert S18 en el que han participat més de 700 joves de tota Espanya.

Els equips participants han sigut: Inter R.C-CULLERA, C.R. Atco. Portuense, Cajasol Ciencias,
C.D. Univ. Granada,  Les Abelles R.C.,CAU Valencia B, La Safor / Denia, Castelldelfelds R.C., Ordizia R.E. y C. R. La Vila.

Els nostres s18 guanyaren els partits del dissabte amb molt bon resultat, deixant el marcador a 0 dels seus contrincants. Contra Safor-Denia el resultat va ser 17 a 0 i contra el Granada 31 a 0. Una jornada molt encertada en defensa i en atac.

El diumenge al matí varen aconseguir l'accés a la final al guanyar al CR Atco Portuense.

La final es va jugar contra el RC Ciencias Cajasol de Sevilla. Durant la primera part el marcador es quedà a zero per als dos equips, encara que INTER va jugar quasi tota la meitat amb 14 per tarjeta groga.
La segona part no va poder començarde millor manera en aconseguir un assaig els nostres sense transformació. Però la alegria va durar poc perquè el Ciencias va aconseguir assajar i a més tragueren altra tarjeta groga que provocà la expulsió del jugador Sergi Gomis per acumulació de tarjetes. Tot i que Ciencias tampoc va transformar i una calor molt insufrible el marcador ja no es va menejar.

Ek reglament marca que en aquest tipus de torneig l'empat es resol amb tirs a pals. I ací el sevillans estigueren un poc més encertats aconseguint 3 de 5 intents mentre que els nostres 2 intents de 5.

Així, que cal felicitar al Ciencias Cajasol per la seua victòria i als nostres per aconseguir arribar a la final i ser SUBCAMPIONS!!!! Enhorabona!!!