martes, 29 de septiembre de 2015

RUGBY A LES ESCOLES

L'Escola de Rugby del Cullera Forval RC ha contactat amb les diferents escoles de Cullera per a oferir el rugby com a activitat extraescolar.

Si teniu fills en edat escolar vos recomanem que apunteu els vostres fills a aquest esport, per a formar-se com a jugador i com a persona en valors i treball en equip.

El rugby es basa en el joc net ("fair play"), la de la correcció i el respecte.


En el rugby està prohibit  patejar a un altre jugador i qualsevol tipus d’agressió està sancionada amb l’expulsió directa. A part, el jugador expulsat a més de ser sancionat , demana disculpes en el vestuari als seus companys al finalitzar el partit. En el rugby existeixen un codis de conducta honorable que tots respectem.

T’has fixat que a les nostres samarretes no portem el nom del jugador? Només veuràs que portem la posición amb la que juguem, perquè no és important qui porte la samarreta. El que importa és qui la porte faça be el seu treball. Í així quan un jugador fa un assaig no se senyala el seu nom sino que ho celebra amb els companys. Un esport d’equip de veritat.

Ens dirigim a l’arbitre com a “senyor” i respectarem sempre les seues decisions encara que pensem que són errònies. Només parla amb ell el capità, no perdem temps simulant lesions. Volem que la pilota no deixe d’estar en moviment per a cumplir una máxima important: que guanye el millor!


 El jugador rival és adversari en el camp i company fora d’ell. Perquè compartim una filosofía de vida més enllà del camp i de l’esport en si mateix. Per a nosaltres els valors del rugby són un estil de vida. Per aixó fem un passadís a l’equip que guanya i convidem a l’altre equip a una picadeta (Tercer Temps).

Tens ganes de jugar a un esport amb aquestes virtuds? Però, el més important: practicar el rugby per a gaudir!! I pasar-ho d’allò més bé!!

Més imformació al teu centre educatiu o al telèfon: 663 31 03 39

Escola de Rugby en vídeos. Temporada 2014-2015: