domingo, 11 de abril de 2010

Dia del Rugby 2010. Partit de veterans + séniors Cullera Forval-Gegants de Novelda

Bon temps i bon ambient ahir dissabte 10 d'abril en el Dia del Rugby. En primer lloc jugaren els veterans i un combinat de l'Escola, en un enfrontament que acabà en empat i que es va dilucidar en els xuts a pals. L'esportivitat i les ganes de moure l'oval cap a la zona de marca presidiren l'encontre.
A continuació, el Cullera Forval-Gegants de Novelda de séniors, un partit inèdit en la història dels dos clubs que acabà amb victòria del Cullera Forval per 18 a 7 (assajos d'Hugo, Moli i Juanvi, més un colp de castic transformat per Sueco per part de l'equip blanc-i-blau).
No obstant el resultat, s'ha d'agrair i destacar molt la visita del conjunt dels Gegants de Novelda, que només porten dos anys com a equip federat i això té força mèrit, ja que la majoria dels jugadors no havien jugat al rugby. Posteriorment es va fer el tercer temps en el local social i s'entregà als del Vinalopó Mitjà una placa commemorativa del seu pas per Cullera. Això va servir per a estretir la vinculació entre els dos clubs, en un clima de gran convivència oval que establix bons precedents per al futur.
Pel Cullera Forval jugaren David, Omar, Henry, Fernando Renart, Igor, Moli, Roget, Michael, Josep Bonet, Sueco, Àlex, Rafeta, Hugo, Voro i Enric Cerveró. Al segon període també Carlos Frígola, Bruno Frígola, Simon, Joanet, Javi Grau i Juanvi.