miércoles, 16 de noviembre de 2011

Crònica M16 de dissabte 12.11: Cullera Tavernes-Les Abelles. Per David Osa

Bon partit de l'equip local el presenciat en el Camp Juan Palomares de Cullera

A les 09:30 hores puntualment es presentà en el camp de Cullera l'expedició de Les Abelles liderada per l'entrenador i el delegat-amic Manolo Contreras. La notícia era que només eren 13 jugadors, a causa de les lesions i baixes d'ultima hora. Altres equips s'hagueren quedat a casa, però Les Abelles demostra perquè és un equip gran.

El més important era jugar i quan més xiquets millor, així que despres de parlar amb l'àrbitre 4 bons jugadors de Cullera jugaren amb Les Abelles per a completar l'equip. Hem d'agrair la voluntat de Virgilio, Natanael, Àlex i Kevin.

Una volta comença el partit es demostra prompte que el Cullera és superior sobretot en el joc de la línia de tres quarts. En davantera els jugadors de Cullera mostraren una mancança o falta de contundència a l'hora de la conquesta de les pilotes en els rucks, melés i touches.

Aspectes positius:

-Alguns dels jugadors local saberen adapatar-se a les noves posicions i les rotacions, però hem de continuar treballant en els entrenaments amb més intensitat, ja que vindran partits més complicats de guanyar.

-Disponibilitat de tots els jugadors de Cullera. Gràcies Ivan per estar animant els teus companys encara que estaves malalt.

Aspectes negatius:

- Els dos assajos eren evitables. Enfront d'equips més potents no podem ser tan blanets en defensa.

Finalitzàrem com sempre amb un bon tercer temps en companyia de l'equip abellot.
 
El resulata va ser de 58-10 i per part del Cullera assajaren els jugadors següents:

-Eric
-Víctor
-Marc
-Edu 2
-Ismael 1
-Àlex 1
-Cosmin 3

* Eduard 4 transformacions que no eren fàcils.