martes, 15 de noviembre de 2011

L'Escola de Rugby col·laborarà este divendres en una activitat benèfica i solidària amb la Fundació Ronald McDonald. Tota la informació en la carta que reproduïm

Estimat amic/estimat amiga:

El pròxim divendres 18 de novembre, a partir de les 20 h, l'Escola de Rugby col·laborarà en una activitat benèfica i solidària en el McDonald's de Cullera. Amb eixe motiu, quan acabe l'entrenament, els jugadors de les categories M16, M14, M12, M10 i els alumnes del programa "Play Rugby-Learn English", acudiran en autobús al citat lloc vestits amb l'equipatge oficial del Cullera Forval RC. Una vegada finalitzada l'activitat, els pares i mares hauran de recollir els seus fills en el McDonald's.

Eixe dia, 18 de novembre, tots els diners que es recapten de la venda de Big Mac, en la qual ajudaran els nostres jugadors, es destinaran a la Fundació Infantil Ronald McDonald.

La Fundació Infantil Ronald McDonald és una institució espanyola sense ànim de lucre que treballa en la construcció i manteniment de les Cases Ronald McDonald, residències on dur una vida familiar mentres els xiquets malalts reben un tractament mèdic de llarga duració.

Espere que sàpies valorar com cal esta iniciativa i per això comptem amb la participació del teu fill.

Ben cordialment,

David Osa Romero
El Director de l'Escola de Rugby