lunes, 5 de diciembre de 2011

Crònica M16 P dissabte 3.12. Tecnidex València B 5 Cullera Tavernes B 50. Contundent victòria en un encontre amb dos parts molt diferenciades. Per Juan Vicente Chornet

La primera part acabava amb el resultat de 5 a 5 i no aprofitàrem la nostra superioritat, amb un equip format per jugadors del Tavernes i els més joves de Cullera. Tinguérem massa precipitació a l'hora de culminar els atacs i per això el resultat tan incert. Els nostres mitjos, Àlex i Víctor, entraven per on no es podia. Tot i això, cal remarcar la bona actitud dels nostres jugadros, ja que sempre buscàvem la línia d'assaig.

A la segona meitat la cosa canvià, quan el València només posà gent de l'equip B. Començàrem a guanyar balons i açò va propiciar que quan el baló es transmetia bé, féiem marca. A la davantera Àlex de Tavernes estava molt motivat. Feia que la resta de davanters el seguiren i que guanyàrem els nostres rucks i els del contrari. Tinguèrem uns últims minuts amb contraatacs molt ben elaborats que deixaren sentenciat l'envit.

Tant a Àlex de Tavernes com a Salva i Víctor, els ha vingut molt bé disputar partits amb l'equip A. Això ha de servir d'al·licient per a la resta de jugadors.

M'agradaria destacar que alguns jugadors no acabaren contents amb el joc realitzat, tot i el 5 a 50. Això per a mi és bon senyal, perquè ens diu que volem més i que s'ha de demostrar amb actitud i treball.