lunes, 5 de diciembre de 2011

Crònica M16 R de 3.12. Tatami 10 Cullera Tavernes A 72. Per David Osa

Partit complicat contra un bon equip que ha millorat des de l'última vegada que ens enfrontàrem en el Camp Juan Palomares Corella.

Començàrem el partit molt seriosos i amb molt de ritme. Així, abans que el Tatami s'haguera posicionat al camp ja portàvem dos assajos. Tot seguit ens desconnectàrem del matx i les forces s'igualaren, amb un joc dominant en davantera del Tatami.

A pesar d'això, el bon fer dels tres quarts blanc-i-blaus va fer que ens distanciàrem en el marcador i que deixàrem l'equip rival a zero al finalitzar el primer període.

A la represa els nostres jugadors isqueren adormits i la davantera del Tatami estigué molt endollada, cosa que va fer que durant una seqüència de huit minuts no tocàrem ni la pilota. Férem un gran nombre de colps de castic i el Tatami va realitzar dos assajos.

Quan quedava poc, vam traure un poc l'orgull i aconseguíem dos marques més abans de concloure l'encontre.

Aspectes positius: el compromís de tots els jugadors, amb dos equips i fins i tot alguns canvis. Menció especial per a Joan Calatayud, que no posà cap problema a jugar amb els M18 quan dissabte passat no teníem prou jugadors en eixa categoria. A més, va tindre un paper destacat. Gràcies, Joan!

Aspectes negatius: la falta de concentració i d'actitud dins del camp d'alguns jugadors. Hem de ser més seriosos i contundents. Cada pilota s'ha de jugar com si fóra l'última i també hem d'aplicar les coses que hem entrenat durant la setmana.

S'ha de continuar treballant per a poder guanyar els pròxims partits, que seran més complicats.

Moltes gràcies a Nacho, l'educador dels M16 del Tatami, per les seues atencions.

Assajos i punts: Cristian 1, Chornet 1, Eric 2, Miquel (Sueca) 1, Cosmin 1, Edu 1 (+6 transformacions), Nata 1, Marc 3 i Kevin 2.