lunes, 26 de marzo de 2012

Crònica M16 Cullera Tavernes 16 Tecnidex València 8 (24.3). Per David Osa

Partit molt igualat el que es va vore en el Camp Juan Palomares entre el Cullera Tavernes i el Tecnidex València, on les defenses dels dos equips foren capaces de contrarestar els atacs d'ambdós conjunts.
 
L'equip local va eixir a jugar l'encontre amb molt de cap, tenint en compte que tenia 14 punts d'avantatge guanyats en el primer envit de l'eliminatòria a Valencia. Fruit d'això la pimera part acabà molt igualada: 6-3, amb dos transforamcions d'Eduard Calatayud per al Cullera Tavernes i una de Brice per al Tecnidex.
 
El segon període començà amb un poquet més de ritme i els jugadors de la capital isqueren a per totes, no els quedava altra, pero els jugadors nostres  aprofitaren una bona seqüència de joc finalitzada amb un gran assaig de Marc Calatayud.


Seguidament continuàrem amb el domini de joc en el camp del Valencia, gràcies al gran treball de tota la davantera. Després d'un colp de castic tret ràpidament, novament Marc Calatayud assajava, esta vegada en el banderí. En l'última jugada del partit els jugadors del Valencia Tecnidex tiraren de casta i Sergio Galan va fer l'assaig de l'honor.
 
MVP del partit Marc Calatayud amb 2 assajos, sense oblidar-nos del treball de la davantera.
 
En resum, gran partit de semifinals davant d'un gran rival. El que hem durant tot l'any té molt de mèrit, ja que és molt complicat competir contra les grans escoles de Valencia i a més guanyar. Ara, este dimecres jugarem la final amb l'objectiu de disfrutar del moment i i de divertir-nos.
 
Gràcies a tots els jugadors, aficionats, socis i pares/mares que estiguéreu animant.